Firmamassage i Hadsund og omegn

Firmamassage

Med firmamassage kan man reducere stress og sygefravær i din virksomhed. Massage giver både sundere og gladere medarbejdere. Vi tilbyder en professionel ordning med firmamassage eller fysioterapi tilpasset til netop jeres virksomhed i Hadsund og omegn. Vores fysioterapeuter har fokus på dine medarbejderes velvære og på forebyggelse af skader forbundet med deres daglige arbejde.

Firmamassage forebygger og afhjælper mange former for skader og ubehag

En arbejdsdag er fysisk krævende for kroppen, uanset om du bygger huse, eller du sidder ved et skrivebord hele dagen. Massage kan afhjælpe alle de forskellige spændinger i kroppen, der giver ubehag, smerter og i sidste ende påvirker arbejdet. Det kan eksempelvis være nakke- og skuldersmerter, stress, hovedpine, myoser, musearm og andre former for muskelbelastninger.

Vi fokuserer på at behandle de konkrete smerter og spændinger samt at forebygge arbejdsrelaterede skader. Vi kan desuden rådgive om den gode arbejdsstilling og øvelser, der alt sammen styrker krop, sind og arbejdsmoral.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dit firma?

Vi er fleksible og kan sammensætte en massageordning, der passer til jer. Ring til os på 98 57 41 80 til en snak om jeres behov og ønsker. Vi kan både komme ud til virksomheden eller behandle i klinikken i Hadsund.

Send en besked
Ring os op