Parkinson og neurologisk træning

Neurologisk træning og dans til dig med Parkinson i Hadsund

 

Vi tilbyder også træning og dans til dig med anden neurologisk sygdom

Vi tilbyder Dans med Parkinson i vores Klinik for Fysioterapi i Hadsund.Vi har en række forløb særligt til dig, der oplever udfordringer i hverdagen som følge af en neurologisk sygdom såsom Sclerose, Apoplexi eller Parkinson. Vores kvalificerede fysioterapeuter leverer både et højt fagligt niveau og god stemning.

Neurologisk holdtræning

Disse hold er for alle med en neurologisk sygdom (eksempelvis Parkinson, Sclerose eller Apoplexi). Vores hold er inddelt efter funktionelle forudsætninger. Vi bruger bla. Træningscenteret, stoletræning og gulvøvelser til at arbejde med udholdenhed, styrke, balance og stabilitet. Vores træning fokuserer på at øge funktioner så udfordringer i hverdagen som f.eks. gangfunktion og balance bliver bedre.

Dans med Parkinson i Hadsund

Du behøver hverken have stor danseerfaring eller føle dig fuldstændig sikker på benene for at være med på vores Dans med Parkinson hold. Holdet indeholder danseundervisning, motion og musik og er for alle parkinsonramte. Du kan komme alene eller tage din ægtefælle, ven, søn, datter eller en helt femte med som dansepartner.
Når vi tænder for musikken, kan alle være med og få styrket muskler, stabilitet og balance på en sjov måde. Vores danseinstruktør er uddannet af Parkinsonforeningen i Ballroom Fitness™, og holdet er for parkinsonpatienter med vederlagsfri henvisning. Pårørende kan selvfølgelig danse med gratis.

Fordi dans og musik har en positiv effekt på både krop og sind, har vi også et “Dans med skavanker”-hold, for alle der døjer med kroppen. Her behøver du ingen dansepartner og heller ingen danseerfaring. Det eneste det kræver er lysten til at danse og bevæge dig ud fra dit personlige niveau. Læs mere om under vores holdtræning, hvis du har lyst til at danse med.

Send en besked
Ring os op