Rygtræning med GLAD Ryg

Rygtræning og GLAD Ryg i Hadsund

Brug for rygtræning til dine langvarige rygsmerter eller tilbagevendende rygproblemer? Hos Klinik for fysioterapi v. Mette Binderup tilbyder vi både behandling og fysioterapeutisk rygtræning. Vi har bred erfaring med mange forskellige specialiserede behandlingsmetoder, og samtidig har vi lægger vægt på at følge den faglige udvikling inden for fysioterapi. Som en del af vores alsidige kompetencefelt og videreuddannelse er vi certificeret i behandlingstilbuddet GLAD Ryg. GLAD Ryg er udviklet af forskere og behandlere på Syddansk Universitet (SDU), og det er et tilbud særligt til dig med langvarige eller tilbagevendende ryg- og lændesmerter.

Certificeret i GLAD Ryg og GLAD Knæ og hofter

Programmet følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger for behandling af patienter med rygsmerter og bygger overordnet på principper for hjælp-til-selvhjælp. Formålet er at øge funktionsniveauet og afhjælpe smerter og derved forbedre livskvaliteten i hverdagen. Vores GLAD Ryg holdtræning er forløb hvor man træner både mandag og onsdag aften.

Vi er også certificeret i GLAD Knæ og hofter. Her har vi et hold særligt for dem, som lider af artrose (også kendt som slidgigt) og smerter i knæ eller hofter. Her træner vi efter de neuromuskulære principper og har fokus på, hvordan du optimerer belastningen af leddene, så du kan få mest ud af træningen.

Send en besked
Ring os op